2014-07-06 03:02:22• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ön megint szerelmes.

Napi horoszkóp július 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Villámcsapásként érheti a gondolat: ön megint szerelmes. Ha párkapcsolatban él, akkor jelentheti ez a régi láng fellobbanását a szívében. Adja meg a módját: vigye ma ünnepi asztalhoz a kedvest. És ne legyen rest egy esti sétára.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön általában otthonülő típus, ma mégis mehetnékje van. Ha nincs konkrét úticél, akkor jó ötletnek tűnhet meglátogatni egy régi ismerőst, egy nem túl távoli városban. Főleg, ha még sohasem járt azon a helyen. Gazdagodjon új élményekkel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A magánéletében nem lehet ma oka semmi panaszra. Párját szinte kenyérre lehet kenni, minden várakozását felülmúlja, ahogy önnel és családtagjaival viselkedik. A gyerekes programok ma különösen jól sikerülhetnek.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Igyekezzen minél gyorsabban túllenni a határidős munkáin: lehet, hogy ezért még a hétvégéjét is fel kell áldoznia. Lehetőleg a délutánt mégis szánja egy kis pihenésre. Megéri a fáradozás, de túlságosan kimerülhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Mostanában sokkal jobban érzi magát, mint az elmúlt egy évben bármikor. Szerencsés, és ez ad jó kisugárzást a személyiségének is. Kedve támadhat valami új dologban kipróbálni magát. Most nagyot nőhet, fejlődhet, vágjon bele!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Eddig talán úgy érezte, állóvízben tocsog az élete. Most megindul valami, és csak úgy kapkodja a fejét majd a változások miatt. Szinte már sok is lesz a jóból, alig győzi az alkalmazkodást. Ne féljen azonban, menni fog!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ami tegnap még fejfájást okozott, az mára már semmivé foszolhat. Hála istennek, nagyobb volt a baj füstje, mint a lángja. Használja ki e megkönnyebbülés erejét arra, hogy valami nagyot alkosson. A súlyokat ledobva, szinte szárnyal.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha még mindig nem nyaralt, de szeretne, akkor a mai nap lehet az utolsó alkalom, hogy ezt el is tudja intézni. Vegye a nyakába az utazási irodákat, vagy foglaljon Interneten. A lényeg, hogy lépjen végre. Önnek utazni muszáj!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma végre szert tehet arra, amire már oly régóta vágyott. Vagy legalább egy ígéretet tesznek önnek erre vonatkozóan. Hogy ez így van, az nagyban köszönhető a mai napi pozitív hangoltságának. Hogy hisz is abban, amit el akar érni.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy régi szerelem ismét bekopogtathat szívének ajtaján. Vallja be: már régóta várta, hogy az illető visszatérjen. Azért még ne omoljon teljesen a karjaiba. Az idő, ami a cserkeléssel telik, fontosabb, mint maga a zsákmány!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön az a fajta ember, aki igazán tudja élvezni az életet. Ha ez nem így van, akkor igen nagy lehet a baj. Az élet minden cseppje méz, de ön csak szorong. Engedje el magát, hogy az öröm, önre leljen. Csak szerelemben érdemes élni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Eddig minden erejével azon volt, hogy idillinek lássa a párkapcsolatát. Ha néha mégis felhő borult a viszonyra, akkor mindent megtett, hogy azt megmagyarázza. Most ideje annak, hogy a sarkára álljon, és megvédje az érdekeit.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: